Ana Sayfa » DUYURULAR
Beldemizde Bulunan Metruh Binanın Yıkımı İle İlgili

Beldemizde Bulunan Metruh Binanın Yıkımı İle İlgili Kasaba Vatandaşlarımız tarafından yapılan şikayet üzerine yapılan denetleme ve incelemeler sonucu alınan bina yıkımı ile ilgili karar ve detaylı bilgi aşağıdaki belgede yer almaktadır. İlgili PDF dosyasını indirmek için Tıklayınız.

Belediyemiz Araç İhalesi

Belediyemiz Araç İhalesi Karakaya Belediyesi Belediyemiz envanterinde bulunan hurda araç satış ihalesi 23.09.2019 Saat 09:30’da yapılacaktır. İlgili PDF dosyasını indirmek için Tıklayınız.

Kasabamız Orta Mahallede Bulunan Sayın Hami Arıcıya Ait Metruh Binanın Yıkılmasına İstinaden Bilgilendirme Kasabamız orta mahallede bulunan Sayın Hami Arıcıya ait metruh binanın yıkılmasına ait resmi yazı bilgilendirmesi. Aşağıda bulunan resimde CİMER ile yapılan yazışma sonucu gelen bilgi detayları yer almaktadır.

ANKETİMİZE KATILIN

Yeni web sitemizi beğendinizmi ?

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

GÜNCEL