GÜNCEL HABERLER

Ana Sayfa » HABERLER » GÜNCEL HABERLER
TAŞINMAZ SATIŞI

TAŞINMAZ SATIŞIBelediyemize ait 6 adet taşınmaz ihale usulü ile 28/03/2022 tarihinde ihale edilecektir. Kamuoyuna duyurulur.

CUMA MESAJI

CUMA MESAJIUNUTMA Şükür nimeti çoğaltır , Şikayet İse Dertleri, Cumanız Mübarek Olsun Allahın Rahmeti Bereketi Üzerinize Olsun

BAŞKAN HIZKESMEDEN HİZMETLERİNE DEVAM EDİYOR.

BAŞKAN HIZKESMEDEN HİZMETLERİNE DEVAM EDİYOR.Belediye başkanımız Mutlu Yarınlar için Beldemizde düğün salonu ve Kültür evimizin temelini atıyor. Karayakamıza hayırlı olsun dileklerini sunuyor. Her şey Karayaka ve Karayakalılar için.

MAKAM ŞOFÖRÜ ALIMI SINAVA KATILACAK ADAYLAR

MAKAM ŞOFÖRÜ ALIMI SINAVA KATILACAK ADAYLAR  KARAYAKA BELEDİYESİ İŞÇİ ALIMI SINAVA KATILACAKLAR LİSTESİ (MAKAM ŞOFÖRÜ) 30/07/2020 Perşembe günü saat: 09:00’da yapılan sınava Belediyemiz www.karayaka.bel.tr internet sitesinde duyuru yapılmak suretiyle davet edilen asıl adaylardan sınava katılan olmaması nedeni ile makam şoförü için yedek adaylar arasından sınavla

Belediyemiz Araç İhalesi

Belediyemiz Araç İhalesi Karakaya Belediyesi Belediyemiz envanterinde bulunan hurda araç satış ihalesi 23.09.2019 Saat 09:30’da yapılacaktır. İlgili PDF dosyasını indirmek için Tıklayınız.

Diğer Sayfalar : 12

ANKETİMİZE KATILIN

Yeni web sitemizi beğendinizmi ?

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

GÜNCEL